Rabu, 4 Mei 2011

ADUH !! BILA LAA NAK ADA ENTRI MENARIK

Assalamualaikum...((harap semua sihat2 belaka))

tajuk entri di atas berkenaan dengan diri aku ni...hahahaha..sekarang ni aku tengah blur dan tak tahu nak post entri baru dan betul2 menarik...jadi,apa yang aku boleh buat....taadaaa!!!ni lah entri yang menarik..kahkahkah...((cam haram je))...tak ada masa la guys...tu sebab la tak ada story yang menarik nak di post kan...kerja akutiap2 hari bende yang sama,jadi tak ku temu apa yang menarik...tengok la sehari dua lagi..kalau2 ada yang menarik kat luar sana yang aku jumpa..hahaha..pastu aku karang dan post untuk korang semua...kasi bikin habis baek punye!!!yeahhh...




nota buku lima::minggu depan dah kemasukan stpm..awal nye!!!kene buat pilihan nie..samada asasi , diploma or stpm???haaaaaddooooiii..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan