Selasa, 29 November 2011

FACEBOOK VS TWITTER VS BLOG

Assalamualaikum semuaaaaaaa ! ! ! ! ! =)

Woooaahhh ! ! ! apa kabar semua ? begitu rase lame nye aku memendam rindu terhadap apa yang perlu di update kat blog yang dah bersawang nie .... HAHAHA

Aku tak nak panjang2 melalauttt , aku nak korang semua bandingkan yang mane lagi ok zaman sekarang nie:::


FACEBOOK





TWITTER



 BLOG
 



Ok laaa , aku rase korang semua pandai menilai mane yang lagi ok gilerrr2 ....  =)

nota buku lima ::: bagi aku facebook ngan blog lagi ok sebab aku dah pakai .. HAHAHA .. twitter ?? =="