Ahad, 4 Disember 2011

CHANGE.CHANGE,CHANGE

yup ! ! !

aku nak korang semua usha blog aku ....kalau korang semua usha blog aku nie cam entah ape2 kan...sumpah aku cakap tak menarik langsung...so dalam keadaan kritikal yang mencapai tahap dewa sekarang ni , aku ngah pikir nak tukar blog ke style yang mcam mane..4 example blog pasal islamik ke , isu semase ke , photograph blog ke..

aku baru lagi dalam blogging ni..so tak taw nak post entri mengenai ape..terpulang laa kat korang nak kate ap...bab2 menulis nie memang bukan hobi aku...tapi mengenangkan member2 aku pon banyak yang pakai blog , so , aku pon nak try la buat blog yang entah ape2 ni...HAHAHAHA..hasil nye,,,,,,taraaaa -------> http://oldschoolurban.blogspot.com/

memang tk banyak entri kat blog ni...insyaAllah akan datang blog ni akan diperbaiki dan menjadi manfaat untuk aku dan semua sekali..HAHAHA..cume tgh pikir nak style mcm mne..kalau campur ok tk ??




( di snap time lepak-ing di Sungai Perak ,,, time tu air x naik )

nota buku lima :: banyak benda nak di pikirkan (-__-")